NIEUWS: AMERICA TODAY JUNIOR COLLECTIE


Het merk America Today bestaat dit jaar 25 jaar én lanceert daarnaast ook de “America Today Junior” collectie voor boys en girls van zes tot veertien jaar. De nieuwe collectie zal geïntroduceerd worden door eigenaar Roland Kahn in de America Today store op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Kahn laat weten dat de Junior collectie het gat zal vullen tussen de gigantische modeketens en dure brands. De America Today Junior collectie is een stoere casual lijn waar kwaliteit, comfort, draagbaarheid en fun centraal staat. De items uit de collectie zijn geïnspireerd op American vintage, sportwear en de échte America Today classics. Denk bijvoorbeeld aan fijne denims, warme sweaters en hippe baseball jackets gecombineerd met items van Converse en Havaianas. De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf maat 122 tot en met maat 164. De collectie ligt 26 november 2014 in zeventien geselecteerde America Today stores in Nederland en België, zoals Amsterdam, Amersfoort, Breda, Eindhoven, Utrecht, Antwerpen, Gent en Brussel. Vanaf datzelfde moment zal de collectie ook online verkrijgbaar zijn op America Today.com

America Today Junior collectie  3

America Today Junior collectie 2

America Today Junior collectie 1

Shop hier vanaf 24 november de Junior collectie van America Today

Tags: