NIEUWE COLLECTIE MUNSTERKIDS

NIEUWE COLLECTIE MUNSTERKIDS

Met het prachtige weer van de afgelopen tijd en zomervakantie was niemand (behalve wij bij Kindermodeblog natuurlijk), nog echt bezig met de nieuwe collecties voor aankomende herfst/winter. Ook niet zo gek natuurlijk, wie is er nou bezig met dikke truien en winterjassen als de mussen nog van het dak vallen van de hitte. Maar inmiddels begint het buiten een beetje af te koelen en valt er zo nu en dan weer een bui. En dus hebben we nu een goed excuus om eens lekker los te gaan met alle nieuwe collecties! Hebben jullie ondertussen al het één en ander geshopt voor aankomend seizoen? Of kun je nog wel een extra dosis inspiratie gebruiken? Dan zit je hier in ieder geval goed, want vandaag gaan we eens uitgebreid kijken naar de nieuwe collectie van een super stoer merk: Munsterkids! Kijk je mee?

Living the dream
Munsterkids is ontstaan uit een passie voor skateboarden en surfen, en heeft daarom een lekkere stoere uitstraling. De collecties zijn altijd een balans tussen thema’s uit het leven van kids en een beetje volwassen styling. Comfort staat hoog op het ontwerp lijstje zodat je kids de hele dag met plezier in hun te gekke Munsterkids outfit rondlopen en jij stiekem een beetje jaloers achterblijft ;-). De collectie van komend seizoen staat helemaal in het teken van ‘The Dream Life’ en de looks zijn stoer, dromerig en hebben veel referenties naar skate & surf life. Coole tie-dye items zorgen voor een knipoog richting een hippie-achtige look, maar worden door de combinatie met baggy broekjes super stoer afgestyled. We zien ook nog een beetje van de space trend terugkomen in de collectie met een two-piece look met all-over space print. Een palmboompje hier en daar geeft de collectie nog een klein beetje zomer mee, maar met een stoere beanie van Munsterkids waan je je binnen no-time middenin de winter!

Wat vind jij van de collectie van Munsterkids? Welke look wordt er bij jullie in huis gehaald?

Je shopt Munsterkids via deze link

Je shopt Munsterkids via deze link

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie