NIEUWE COLLECTIE MILK COPENHAGEN GELANCEERD!

NIEUWE COLLECTIE MILK COPENHAGEN GELANCEERD!

Of wij enthousiast zijn over de nieuwe collectie van Milk Copenhagen? JA! Of wij dit nieuws én de nieuwe wintercollectie graag met jullie willen delen? JA! Of je dit merk voor je kids én jezelf in de kast wilt hebben aankomend seizoen? JA! En dan zijn deze ”ja’s” zelfs nog zacht uitgedrukt, want deze nieuwe collectie wil je niet missen. Trust us.

Milk Copenhagen is zo’n leuk-ik-wil-(moet)-alles-hebben merk uit, hoe kan het ook anders, Kopenhagen.    Ik weet niet wat het is, maar onze Noorderburen weten gewoon hoe ze te gekke collecties neer moeten zetten. Want ook de wintercollectie is weer te leuk. Wij hebben de collectie al in het echt mogen zien, voelen en ruiken – daarover volgende week meer, stay tuned – en kiezen is gewoon lastig. Niet alleen voor je kinderen is de collectie om op te vreten, ook voor jezelf shop je bij Milk Copenhagen mooie statement pieces voor dit najaar. Win-win.

Wat de collectie van Milk Copenhagen kenmerkt? Een moderne stijl, met bohemian invloeden, opvallende graphics, uitgewerkte details, helemaal volgens de laatste trends zonder de ‘simplicity’ te verliezen. En alles is heel goed te mix & matchen. Kijk, daar houden we allemaal van.

SOCIAL SHOPPING

En nu komt het leuke! Want de collectie van Milk Copenhagen shop je niet alleen op de bank achter je laptop of wanneer je snel even de stad in gaat. Nee. Bij Milk Copenhagen pakken ze het anders aan. Je kunt de nieuwe collectie, samen met je vriendinnen thuis – onder het genot van een hapje en drankje 😉 – shoppen. Home shopping dus! Ideaal toch? Je kunt als gastvrouw een shopping advisor bij jou thuis uitnodigen – check hier welke shopping advisor bij jou in de buurt zit – die de nieuwe collectie zal presenteren aan jou en je vriendinnen. Enneh als gastvrouw ontvang je ook nog eens extra korting op je eigen aankopen. Mocht je nog een (extra) reden nodig hebben om een gezellige avond te organiseren.

Genoeg gezegd. Tijd om de collectie beelden met je te delen en dit is nog maar het begin, want er is nog veel meer! Laat je even weten wat jij van de nieuw collectie vindt? En welke items jouw favoriet zijn?

Klik hier om naar de website van Milk Copenhagen te gaan voor de collectie + meer info

Klik hier om naar de website van Milk Copenhagen te gaan voor de collectie + meer info

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Milk Copenhagen?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie