HET GAVE STATEMENT PIECE VAN NOAH


HET GAVE STATEMENT PIECE VAN NOAH

Een musthave item, een eye-catcher, een statement piece. Het is maar net welke naam je aan het beestje – sorry, kon ‘m niet niet maken 😉 – geeft, maar dat deze gave track pants van Noah opvallend is, dat is een ding wat zeker is!

En wij houden er van. Want waarom een ‘saaie’ outfit als het ook anders kan? De sweatpants die Noah vandaag draagt komt uit de nieuwe wintercollectie van Scotch Shrunk. Zéker de moeite waard om de hele collectie te bekijken. Check bijvoorbeeld dit jurkje van Julie uit de nieuwe collectie. Gecombineerd met een streep tee en een stoer spijkerjack is Noah ready to have some fun!

Is dit ook een outfit voor jouw zoon?

Je shopt de sweatpants hier bij Kixx Online

FREE’S TOP 25 KINDERKLEDING MERKEN

Je shopt de sweatpants hier bij Kixx Online

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Wat vind jij van deze outfit? En het broekje?

Plaats een reactie