OUTFIT LÉLOU

Een goede sweater is ‘always a good idea’.  Net zoals Parijs. De stad van de liefde en de stad van de mode. De stad die op velen van ons zo’n onbedwingbare aantrekkingskracht heeft. Waar of niet?! 😉 Toen wij deze sweater bij de Zara zagen liggen, konden we niet anders dan, shopppppen! Want wat is ie leuk!

Lélou draagt vandaag haar Paris sweater op haar favoriete ‘bananen broekje’, nog zo’n geweldig (en betaalbaar) item dat niet in je kast mag ontbreken. Haar sportieve fèl roze sneakers maken haar look helemaal af. Ze is klaar voor een actieve dag vol fun! Wat vinden jullie van Lélou d’r outfit? Wij worden er dolblij van. Have a fashionable day….!

Via deze link ga je naar de Zara

_63A5527

_63A5401

 

Klik hier om te shoppen bij Zara

 

Wat vind jij van Lélou d’r outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: