DÉ ULTIEME VERJAARDAGSJURK VAN JULIE

DÉ ULTIEME VERJAARDAGSJURK VAN JULIE

Door Renske:

We hebben ze weer gehad, alle drie de verjaardagen die binnen zes weken plaatsvinden zijn geweest. Julie heeft dinsdag deze zes-weekse afgesloten en man wat een feestje was het weer. Voor Julie haar gevoel is ze het hele jaar als laatste jarig en dat vindt ze eigenlijk maar stom en oneerlijk. Dus zodra Beau z’n verjaardag voorbij is neemt ze het er van en mogen wij 16 dagen lang genieten van haar verjaardag voorbereidingen. De laatste dagen valt ze moeilijk in slaap en is ze vroeg wakker. En op de dag zelf is ze op en top jarig, vindt ze alles geweldig en fantastisch en vertelt ze het liefst aan iedereen dat ze jarig is. We vieren zaterdag de verjaardagen van alledrie nog een keer wat groter maar dinsdagavond zei ze al dat het haar mooiste verjaardag ooit was, heerlijk die happy kids als ze jarig zijn.

Ik had haar verjaardagsoutfit voor het feest op zaterdag al klaar en wilde haar dinsdag gewoon een ander leuk jurkje aan laten trekken. Maar toen was daar ineens dit perfecte jurkje van Scotch R’belle. Ik roep het vaker maar ik was nu echt weer op slag verliefd. En niet een beetje ook! Ja je ziet en leest het goed, ook dit jurkje heeft panters maar dan niet puur de print maar in z’n geheel, maar het is de gehele combi die het ‘m doet; alles klopt gewoon! Het is een heel mooi soepelvallend stofje wat precies goed om haar lijfje valt, in het midden zit een elastisch band die het jurkje ‘breekt’ en in de de rok zit een overslag met een soort van ruche aan de rand. En dan nog de knoopjes en de randen met afwijkende print, de mix van kleuren en, en, en……

Echt je moet dit jurkje voelen en in het echt zien want het is nog veel mooier dan op de foto.  Je betaalt wat meer voor Scotch dan gemiddeld maar het stelt mij dan ook nooit teleur. En zeker dit jurkje is het meer dan waard! Julie heeft gister de hele dag spontane positieve opmerkingen over haar jurkje gehad en dat deed haar uiteraard nóg meer stralen. Ze heeft ‘m dan ook gedoopt tot ‘haar mooiste jurkje ooit’!  😉

Ik heb ‘m geshopt bij Kixx Online die ook de rest van deze (alweer) geweldige collectie van Scotch verkopen dus zeker even gaan kijken! Ik vrees dat er bij mij ook nog meer in m’n winkelmandje verdwijnt binnenkort…….

Dit jurkje (echt zonder twijfel the best ever) vind je hier 

Je shopt het jurkje hier bij Kixx Online

Wat vind jij van de verjaardagsjurk van Julie?

Tags: ,

1 Reactie

  • door Josine
    Posted 7 april 2021 17:34 0Likes

    Hoi, prachtige foto’s! Heb je nog een idee welke maat je dit jurkje had bij welke lengte? Bedankt!

Plaats een reactie