3X NIEUWE ZOMER COLLECTIES GELANCEERD


3X NIEUWE ZOMER COLLECTIES

De nieuwe zomercollecties worden aan de lopende band gelanceerd en die mag je natuurlijk niet missen. Deze hele maand zetten wij de nieuwste kindercollecties voor je op een rij.  Vorige week tipten we al 3 pareltjes van collecties. (Gemist? Klik hier om hem nog even te checken!) En ook afgelopen week zijn er weer een aantal gave kinderkleding collecties gelanceerd en die tippen wij graag. Volgende week meer nieuwe collecties, dus stay tuned 😉

  1. Bandy Button

Bandy Button is een Frans kindermode merk met weer een hele gave en unieke zomercollectie. De kinderkleding is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nét even wat anders. De kleding van Bandy Button is lekker kleurijk en opvallend en heeft waanzinnige print. Dit is precies wat je nu weer in de nieuwste collectie ziet. Het heeft opvallende kleurtjes met tekst print. Dit jaar richt Bany Button hun collectie op de oasis en dessert. Ik zou zeggen, neem snel een kijkje!

2. Fish & Kids
Fish & Kids is een Spaans kindermode merk welke je misschien al eens voorbij hebt zien komen op Kindermodeblog. Het merk richt zich op het zeeleven en dit zie je terug in gave graphics en materiaal.  Ze willen een terugkeer naar het verleden brengen in een vernieuwend, fris en gedurfd jasje. Ze hechten veel belang aan de stoffen en een groot dele van de collectie is Unisex. En dat is ook dit jaar weer te zien in de nieuwe zomercollectie. Je ziet vooral veel vrolijke printjes met een vintage tintje (i like). Doordat ze gebruik maken van de vintage achtige look wordt de collectie gelijk een stuk cooler. Neem snel een kijkje bij deze stoere collectie!

3. Mingo Kids
Mingo Kids is een Nederlands kindermode merk en je vast niet onbekend!  Unisex basis kleding die door de subtiele prints en opvallende kleuren alles behalve saai is. De collectie is vooral gericht op eenvoudig, functionaliteit en minimalisme. Alle stukken kun je met elkaar combineren en dat maakt dit kinderkleding merk zo leuk. Heb jij de nieuwe collectie al gezien?

Welke van deze 3 kinderkleding collecties is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties hieronder of op onze Facebook. Stay tuned, want we zullen snel meer nieuwe collecties met je delen!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Plaats een reactie