3X NIEUWE COLLECTIES GELANCEERD!


3X DEZE MERKEN HEBBEN DE NIEUWE COLLECTIE GELANCEERD!

Word jij ook zo ontzettend blij  (én hebberig) van alle merken die hun nieuwe zomercollecties lanceren? Naar welke kindermode merken kijk jij het meest uit? Afgelopen weken zijn er een paar toppers van collecties gelanceerd en die tippen wij je natuurlijk maar al te graag! We hebben er 3 voor je op een rijtje gezet, maar stay tuned there is more to come!

1.Bang Bang CPH 

Het kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen is gedurfd, opvallend en lekker eigenwijs. Op Kindermodeblog heb je dit kindermode merk ook vast en zeker al een keer voorbij zien komen. Wij zijn zeker fan van dit toffe Deense label die ieder seizoen weer doet verrassen!

2.Bobo Choses

Bobo Choses, een Spaans kinderkleding merk wat ieder seizoen weer menig kindermode hart sneller laat kloppen. Ook de zomer collectie stelt zeker niet teleur. Prachtige kleuren, prints en items die je direct in de kledingkast van je kind wil hangen. (En dan snel weer aantrekken 😉 Ben jij ook een echte Bobo fan?

3.Tinycottons

Hotel Bonheur, is de naam van de nieuwe zomercollectie van het waanzinnige kinderkleding merk Tinycottons. Velen van jullie kijken altijd met smart uit naar de lancering van deze collectie. En wij begrijpen dit wel, de items zijn fashionable maar tegelijkertijd heel draagbaar en perfect te combineren. Heb jij je favorieten al gespot?

Welke van deze 3 kinderkleding collecties is jouw favoriet? Stay tuned, want we zullen snel meer nieuwe collecties met je delen!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Plaats een reactie