TIP: FINAL SALE BIJ LABELS FOR LITTLE ONES!

TIP: FINAL SALE BIJ LABELS FOR LITTLE ONES!

De sale is losgebarsten! En omdat je wellicht door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet tippen wij je vandaag de Final Sale in de kinderkleding webshop van Labels for Little Ones! Yes je leest het goed: Final sale! So buy now, or cry later 😉 Want heb je even? Je shopt hier de mooiste kinderkleding merken – die je niet overal tegenkomt- nu voor een héél fijn prijsje in de sale.

Waarom wij zo van de online sale houden? Uhm… waarom niet? Lees: geen lange rijen voor de kassa, thuis relaxt de items passen – geen gedoe in te kleine pas hokjes – en je kunt gewoon op je strandbedje blijven liggen. Want dat kans is groot dat jij al heerlijk ergens aan het genieten bent van de zomervakantie. Om het je allemaal nog gemakkelijker te maken, delen we hieronder ook alvast wat outfit combinaties ter inspiratie! Hé, wij zijn de moeilijkste niet…

De final sale bij Labels voor Little Ones dus. Kinderkleding merken als MarMar Copenhagen, Louise Misha, Tocotó Vintage, Blu & Blue, Wild & Gorgeous en veel meer tot wel 40% korting. Van babykleding tot kleding voor grotere kids, shoppen maar!! En vergeet deze fijne sale tip niet te delen met je vriendinnen. Hoe? Klik op de roze Whats-app share button onderaan deze blog. Happy shopping!

Klik hier om in de sale te shoppen bij Labels for Little Ones

Klik hier om direct naar de webshop van Labels for Little Ones te gaan

Ken jij Labels for Little ones al? Leuk als je hieronder laat weten welke sale items jouw favoriet zijn!

Tags: , ,

Plaats een reactie