DE PRINT DIE JE OVERAL MEE COMBINEERT


DE PRINT DIE JE OVERAL MEE COMBINEERT

Hebben jullie ook zo’n fijn weekend achter de rug? Genoten van elkaar en het lekkere weer? We boffen maar! Vandaag delen we graag de outfit van Elle met je. Als je de foto’s ziet snap je waarschijnlijk direct waarom we er zelf helemaal enthousiast van worden 😉 Juist de panter print. We loooooove leopard! Dat mag inmiddels duidelijk zijn.

Wat wij zo leuk vinden aan dit dieren velletje? Je kunt ‘m gewoon o-ve-ral mee combineren. Maar dan ook echt. Vinden wij dan hé. Het geeft een outfit net even die extra touch. Elle draagt een panter print top van het Deense kinderkleding merk MarMar Copenhagen  – geshopt bij Labels for Little Ones – die dit printje als ‘basic’ in de collectie hebben. Kijk daar houden wij van. De short is van Louise Misha en de zachte roze tint match ook mooi met de leopard print. Stoer en toch ook heel girly. Een heerlijke zomeroutfit die je het liefst ook gewoon zelf aantrekt toch? En de sandalen van Maison Mangostan maken de zomer outfit compleet.

Ook iets voor jouw dochter? En hoeveel panter print items hebben jullie thuis in de kast liggen?

  1. Top Mar Mar Copenhagen
  2. Short Louise Misha

  1. Top Mar Mar Copenhagen
  2. Short Louise Misha

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie