JUNES IN ZWEMBROEKJE MAED FOR MINI


JUNES IN ZWEMBROEKJE MAED FOR MINI

Door Alison:

Hi!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog!
Vacayyy ik zeg Yeyyy, afgelopen week waren wij een heerlijk weekje naar de Spaanse zon! De bestemming was dit keer Javea we waren gezellig met 4 stellen en 5 dochters op vakantie. Een heerlijk huis gehuurd dichtbij de de costa Blanca, wat wil je nog meer? Toch best wel spannend met allemaal verschillende kindjes op vakantie, maar wat was het genieten. ’S avonds heerlijk de bbq aan, wijntje erbij. Spelletjes kwamen op tafel dus de papa’s en mama’s ook even rust en plezier!

Maar met z’n kleintje, wat moet je dan eigenlijk allemaal wel niet mee??
Als je voor de eerste keer dan weg gaat is dat toch best wel een dingetje, maar goed. Ik had dan ook echt veel en veel te veel ingepakt.. waar je dus niet over nadenkt het is natuurlijk super warm, je baby kruipt eigenlijk alleen maar in een luier met een broekje! En in de avond wanneer je eens een keertje de stad in loopt om vervolgens lekker een hapje te gaan eten dan pas trek je een setje aan.

Mijn lievelingssetje van afgelopen dagen was dan ook echt wel haar fantastische zwembroekje van Maed for Mini samen met haar stoere Levi’s t-shirtje (en het leuke, haar papa heeft dit setje geshopt) zelf kon ik gewoon echt geen leuk bijpassend zonnepetje voor Junes vinden en ben ik creatief aan de slag gegaan. Thuis in mijn kledingkast had ik nog een super leuk sjaaltje van Fabienne Chapot liggen en heb ik het uiteindelijk als haarband/mutsje om geknoopt, eenmaal samen.. TE SCHATTIG!

Tips, neem voor de aantal dagen dat je weg gaat voor elke dag 1 romper mee + een setje. Sommige dagen hebben ze dus echt geen kleertjes aan. Check van te voren natuurlijk wel eventjes het weerbericht! Hydrofiele doeken spoel je gemakkelijk na gebruik uit en zijn natuurlijk zo droog. Wat voor de vlucht ook een fijne tip is, als je baby/kindje nog in het babynestje past, neem die mee in een tas + je handbagage. Super fijn, als ze moe zijn leg je ze er zo in en kunnen ze toch even heerlijk slapen en heb jij ook even de handjes vrij. Heb je eventueel je kinderwagen mee en heb je een reistas voor de wagen? Prop er wat luiers tussen, scheelt je weer extra gewicht en plek in de koffer.

Veel liefs & hopelijk tot ziens!

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt het zwembroekje hier bij Maed for Mini in de SALE

Je shopt het zwembroekje hier bij Maed for Mini in de SALE

Meer baby kleding inspiratie vind je hier

Vorige blog van Alison en Junes gemist? Bekijk ‘m hier 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie