MAED FOR MINI |DE HIPPE OUTFIT VAN PHILOU

Oooo de nieuwe collectie van Maed for Mini is er. Wat een onwijs gave collectie hebben ze weer gemaakt. Stoere en lieve items waarvan de meeste unisex zijn. Maed for mini staat voor zacht, comfy en hip! De kleding wordt eerlijk geproduceerd van natuurlijke materialen. Deze collectie heeft weer mooie neutrale items en ook een paar opvallende prints, zoals de panterprint en zebraprint. Een collectie om vrolijk van te worden!

Voor Philou heb ik een maillot en shirt in een super mooie pastel kleur. Het shirt is oud roze en de maillot is een combinatie van oud roze met grijs. De neutrale kleuren zijn makkelijk te combineren en staan bij Philou lief en zacht. Het zebra printje maakt de maillot net even wat hipper!

Een maillot is zo fijn voor meisjes. Het zit heel makkelijk, voelt zacht aan, geen gekke kaartjes, makkelijk te combineren en hip. Bij een kleintje zoals Philou is het ook niet erg als je alleen een shirtje erboven draagt. De luier billen mogen gezien worden.

Wat vinden jullie van Philou haar outfit? 

Je kunt de outfit hier shoppen bij Maed for Mini

maed for mini philou maed for mini philou maed for mini philou maed for mini philou  maed for mini philou maed for mini philou

Klik hier om naar de website van Maed for Mini te gaan

 

Wat vind jij van de outfit van Philou?

Tags: , ,

Plaats een reactie