MAED FOR MINI LANCEERT NIEUWE WINTERCOLLECTIE

Een kindermode merk dat ik jullie héél graag wil tippen is Maed for mini. De kinderkleding collecties van dit merk worden elk seizoen leuker én leuker! En vandaag lanceert Maed for mini haar nieuwe (superleuke!) wintercollectie, dus je snapt natuurlijk wel dat ik dit gelijk met jou wil delen 🙂

Maed for mini is een Nederlands unisex kinderkleding merk voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Opgericht door Maerle en Edward, trotse papa en mama van twee kinderen. De nieuwe wintercollectie ‘Wild at heart‘ – die dus vanaf vandaag verkrijgbaar is! – is gebaseerd op het lievelingsboek van de zoon van Maerle en Edward, Meneer Tijger wordt wild. De filosofie achter dit boek is dat iedereen af en toe gewoon wel een beetje wild moet kunnen zijn en dit is ook zeker terug te zien in de nieuwe collectie van het kinderkleding merk. Zebra -, panter- krokodillen- en tijgerprintjes tot grappige tekst printjes met een knipoog. Stylish, hip en door het gebruik van zachte organic materialen en vergrijsde-, poeder kleurtonen heerlijk voor kinderen om te dragen. Van rompertjes tot sweaters, broekjes, legging en maillots de collectie van Maed for mini heeft het allemaal. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de té schattige sokjes…

De kinderkleding van Maed van mini wordt in Turkije en Portugal geproduceerd en is GOTS gecertificeerd, dat inhoud dat de collectie van biologisch katoen en onder de juiste omstandigheden is gemaakt. Toch fijn om te weten 🙂 Ik vind de collectie echt gaaf en ben heel blij dat Oliver er nog nét inpast.

Laat je inspireren, maar neem vooral snel een kijken op de website van Maed for mini om alle items te kunnen bewonderen. Ennehhh, maak het niet té wild he 😉

Je kunt via deze link meteen naar de website van Maed for Mini

maed-for-mini-8-rgb maed-for-mini-7-rgb maed-for-mini-3-rgb maed-for-mini-5-rgb maed-for-mini-2-rgb maed-for-mini-1-rgb maed-for-mini-11-rgb

Klik hier om direct naar we website van Maed for Mini te gaan

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Maed for mini?

Tags: , ,

Plaats een reactie