MAED FOR MINI | DE NIEUWE GAVE LEGGING VAN PHILEINE

Door Renske:

Vorig jaar heb ik een keer een blog geschreven over een panterbroekje voor Phileine. Oke wel meerdere blogs maar dit ging over een legging van Maed for Mini en sindsdien ben ik fan van dit kindermode merk. Onlangs maakte Kindermodeblog een verslagje van een van haar tripjes naar buitenlandse beurzen en showde daar wat items van de AW17 collectie en die ziet er echt TE leuk uit. Serieus ik zag die foto’s en wilde gewoon meteen alles hebben. Dat meteen werkt helaas niet zo als het maart is en het om de komende herfst / winter collectie gaat maar ik heb in ieder geval iets om naar uit te kijken ?

Niet veel later kwam de SS17 collectie uit en ook deze viel alles behalve tegen. Met als topper weer een panter legging. Van net weer een andere materiaal, net weer een andere kleur en net weer een ander panterprintje dat helemaal perfect is. Op dat moment was 1 en 1 meteen 2 en lag het broekje in mijn “mandje”. Phileine zit helaas net tussen 2 maten in dus het is altijd een beetje gissen welke van de 2 beter zit. In dit geval is het broekje nog wat aan de grote kant maar hij mag ook nog heel lang mee wat mij betreft.

Omdat het nu nog wat fris is draagt Phileine ‘m hier met een van mijn favoriete Bobo Choses sweaters uit een oude collectie en sneakers. Ook over deze trui heb ik trouwens ooit een blog geschreven, nu bijna anderhalf jaar geleden en Phileine kan ‘m nog steeds aan.  Het zegt iets over de minimale groei van deze smurf maar ook over de kwaliteit van de trui want die is nog steeds top ondanks het vele dragen. Een van de redenen waarom ik toch vaker voor kwaliteit boven budget kies!

Hebben jullie de collectie van Maed for Mini al gespot?

Je kunt de legging van Maed for Mini hier shoppen

Je kunt de legging van Maed for Mini hier direct shoppen

Wat vind jij van de nieuwe legging van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie