REIN & MAAS IN GAVE JEANS ZARA

DE GAVE OUTFITS VAN REIN & MAAS!

Door Heddy:

Het eerste pakje kopen is iets waar veel mama’s naar uit kijken. Eindelijk die babywinkels in of het internet afstruinen om het perfecte outfitje te scoren voor jouw mini mensje.
Eerlijk, vond ik het maar een hele opgave. Gelukkig wist ik wel dat wij 2 jongens konden verwachten bij de geboorte, dus de roze, poezelige afdeling liep ik voorbij. Maar ook het blauwe pad liet ik achter mij liggen. Ik zocht iets aparts, toffe print of iets in een prachtige natuurteint. Het moest ook nog eens iets matchend zijn, want het tweeling-matching-kleding-syndroom was bij mij voor de geboorte al geactiveerd.

Na 4 weken in een luiertje, eenzaam in de couveuse, konden ze dan eindelijk in hun veeeeelste grote eerste pakje maat 48. Trots dat ik was! Ik smelt nog steeds weg als ik die foto’s zie, maar ik vind het ook leuk om te zien hoe de kledingkeuze van je kinderen (logisch) anders is geworden door de jaren heen. Van zwart/wit tot natuurteinten, een skinny jeans, basics of unieke prints. Als ik de stijl van mijn jongens moet omschrijven? Geen idee! Wie weet hebben jullie er een idee bij………

Ik volg graag mijn gevoel, kijk naar de jongens en ga dan op jacht. Zo liep ik tegen dit fantastische spijkerbroekje van de Zara aan. Een wijde jeans uit de Capsule collectie van de grote boys! Het elastiek is strak aangetrokken, want die billen zijn nog net iets te klein. Maar momenteel ga ik toch graag voor hun tikkeltje oversized.
Hoe omschrijf je de kledingstijl van jouw kids? En natuurlijk stiekem nieuwsgierig hoe jullie die van Rein en Maas dan omschrijven…..

Je shopt de jeans hier voor een budget prijsje

Je shopt de jeans hier voor een budget prijsje

Bekijk hier ook de vorige blog met de nieuwe vesten van Rein & Maas

Plaats een reactie