REIN EN MAAS IN STOERE VESTEN TUMBLE ‘N DRY


REIN EN MAAS IN STOERE VESTEN TUMBLE ‘N DRY

Door: Heddy

Sporten, bij mij gaat het met ups en downs, een soort haat-liefde verhouding. Het ene moment heb ik de smaak te pakken en tik ik de 3x per week aan en andere weken moet ik mezelf naar de pilatusles sleuren. Ik zou er wel iets meer regelmaat in willen zien, maar ik heb goede hoop.

Als ik naar mijn jongens kijk, zijn ze lekker actief bezig de hele dag! Het liefste uren voetballen of ook wel; dribbel, dribbel, dribbel, scooooooren!! Ik gok dat ik over een paar jaar langs de lijn sta, al is het tennisracket nu ook behoorlijk in trek. En laat ik daar nou wel heel veel mee hebben. Ik zie het al helemaal voor me, een ouder-kind toernooitje!

Met een beetje geluk passen ze hun leuke, nieuwe sporty vest van Tumble ‘n Dry dan nog tijdens hun eerste lesje. Opslag verliefd werd ik op dit leukerdje. Afgelopen seizoen kocht ik een vergelijkbaar groen vestje van Tumble ‘n Dry. Voor de trouwe volgers, weten misschien nog wel hoe enthousiast ik daar over was! Daardoor wist ik dat dit vestje in de kast moest komen. Heerlijk met een soepele jogg denim en witte sneakers. Niets meer aan doen. Alhoewel, als je nu naar de Tumble ‘n Dry site gaat, scoor je het vest met 30 procent korting! Dus toch nog iets doen ;)…..

Je shopt hier de leuke vesten bij Tumble ‘N Dry

Shop hier de leuke vesten bij Tumble ‘N Dry

Vorige blog van Heddy gemist? Lees ‘m hier

 

Tags: , ,

Plaats een reactie