DE NIEUWE JUMPSUIT VAN SCOTTIE


DE NIEUWE JUMPSUIT VAN SCOTTIE

Door: Rosan

Het zal jullie niet verbazen, net als jullie haal ook ik veel van mijn inspiratie en tips van Kindermodeblog. Het ontdekken van nieuwe merken, de gave foto’s van de shoots, maar zeker ook de budget tips zijn erg welkom voor de fashion loving mama met een altijd lege portemonnee!

Dus toen ik de vorige blog van Renske las was ik niet alleen dolenthousiast over het nieuwe badpak van Phileine, maar ook over de budget shop waar ze deze gekocht had: Kiabi! Had ik dus nog nooit van gehoord…. achteraf gezien maar beter dat ik het nu pas ontdek. Want nadat ik twee badpakken voor mijn meiden in mijn winkelwagentje had, stopte ik natuurlijk niet.

Echt ideaal om nog even een extra zomer outfitje te scoren. Bij een weekje slechter weer roept mijn man direct, het is over, de zomer is voorbij. Daar doen wij natuurlijk niet aan mee, mijn motto is: hoe meer zomer outfitjes in de kast, hoe meer zonnestralen. Het rijmt niet en ik verzin het ter plekke, maar goed je snapt me wel toch? 🙂

Een ander bekend motto is ‘twinning is winning’, en nou leek het me leuk om naast die te leuke badpakjes ook nog een ander matching outfitje te kopen voor de meiden. Op de een of andere manier vind ik het bij anderen dus helemaal leuk als ik twee zusjes in hetzelfde outfitje zie. Maar als ik dan voor mijn eigen meiden ga kijken dan houdt iets me te tegen om exact hetzelfde te kopen. Dus kocht ik twee jumpsuitjes een grijze voor mijn kleine tomboy, wel met lieve ruffles eraan en een roze voor mijn grote prinses. Laat dat zonnetje maar komen!

Je shopt de jumpsuits hier

Vorige blog van Rosan gemist? Lees ‘m hier

Plaats een reactie