DE EYE-CATCHER LEGGING VAN SCOTTIE


DE EYE-CATCHER LEGGING VAN SCOTTIE

Door Rosan:

Smile, this kid makes me smile. Het hoort misschien een beetje bij de tweede, de clown, het boefje, minder bang, leert sneller want ze kijkt alles af van haar grote zus. Ze weet ook gewoon precies hoe ze me aan het lachen moet krijgen. Dan gaat ze gekke bekken trekken. Of ze rent rondjes door de kamer en laat zich dan opeens expres vallen. “Mama kijk vallen”, zegt ze dan lachend.

Een stoere tante is het ook, gewoon op je buik naar beneden van de glijbaan af, over de bank rennen (gaat ook wel eens mis) en vanaf een krukje in de ballenbak springen. Bij een stoere tante horen dan ook stoere outfitjes. En daar vind ik dit leuke merk Papu Stories uit Finland perfect bij passen. Mooie kleuren combinaties, leuke graphics en vind ik toch wel heel belangrijk gemaakt door duurzame productie en stoffen. Ik zocht naar een leuk shirtje om er mee te combineren, maar wilde niet ‘standaard’ wit. De zacht blauwe kleur van dit ‘Smile’ shirtje van Name It vond ik onwijs mooi en staat ook echt super leuk bij dit broekje! Kende jij Papu Stories al? Echt een merk om in de gaten te houden!
Vorige blog van Rosan en Scottie gemist? Lees ‘m hier
Tags: ,

Plaats een reactie