DE NIEUWE JUMPSUIT VAN PHILEINE

Door Renske:

Het is weer vakantietijd voor ons! Wij zijn op dit moment heerlijk met het gezin aan het genieten in Griekenland, zo fijn! De kids zijn zo happy als de zon schijnt en ze de hele dag in en om het water kunnen spelen. Dat het hotel ook een draaimolen en springkussen heeft en ze onbeperkt ijsjes kunnen eten maakt de feestvreugde helemaal compleet. Kids blij, wij blij;  we houden het nog wel een weekje uit hier!

Omdat wij 2 maanden geleden (yes heel luxe) ook al een weekje naar de zon zijn geweest had ik de zomeroutfits van de kids al behoorlijk compleet. Toch loop je altijd nog wel tegen wat items aan die je gewoon perse wilt hebben. En dat had ik met dit witte jumpsuitje van Zara. Ik zag ‘m en dacht meteen aan Phileine, zo haar ding!

Eigenlijk koop ik geen jumpsuitjes bij Zara als ze nog niet zindelijk zijn want ze maken daar nooit knoopjes aan de onderkant en dat is dus superonhandig met verschonen. Maar hé, als je iets gewoon wilt hebben stap je ineens bijzonder snel over dat obstakel heen. We doen wel gewoon wat langer over de luier als ze dit jumpsuitje draagt.

Zoals gezegd is ie dus wit met op de voorkant wat blauwe streepjes en een roze flamingo, de achterkant heeft knoopjes op de rug. Simpel maar love it en nog voor een zacht prijsje ook! En aan gezien alle drie mijn kids zijn gezegend met behoorlijk wat pigment kan ze dat witte kleurtje heel goed hebben.

Wij duiken weer even het zwembad in, wat vind jij van dit jumpsuitje?

Je kunt de jumpsuit via deze link shoppen bij Zara

Klik hier om direct naar Zara te gaan

Is deze jumpsuit ook iets voor jouw meisje?

Meer zomerinspiratie? KLIK HIER

Tags:

Plaats een reactie