HET TÉ LEUKE NIEUWE BADPAK VAN PHILEINE

HET TÉ LEUKE NIEUWE BADPAK VAN PHILEINE

Door Renske:

Nog maar 4,5 week en dan is al zomervakantie! Zo cliché maar waar blijft de tijd? En niet alleen bijna zomervakantie maar over 1,5 week wordt Phileine alweer 4! En dus gaat deze kleine smurf na de vakantie gewoon ook al naar school! Ze is er hartstikke klaar voor maar stiekem vind ik het wel lekker dat er nog een vakantie tussen zit en ze erna lekker in een klein klasje kan beginnen. Maar eerst dus de aanstaande vakantie. Na een lange zoektocht waar we iets te laat aan begonnen waren gaan wij straks ruim 2 weken naar Gran Canaria naar een plekje waar we al eerder geweest zijn, NU al zin in! Ons hele gezin houdt van hele dagen op het strand en in en aan het zwembad dus dat komt wel goed.

Maar daar hebben we natuurlijk wel mooie toffe zwemkleding voor nodig! En omdat mijn man erg van het fotograferen is  maar hij tijdens zo’n zonvakantie vindt dat je wel veel dezelfde soort foto’s krijgt heeft hij mij weer aangemoedigd meerdere badpakjes en zwembroekjes voor de kids aan te schaffen zodat je dan toch steeds wat andere plaatjes kan schieten. Nou dat hoeft hij mij natuurlijk geen twee keer te vragen, wat een heerlijke vent 😉 Ik heb een mix gevonden van merk en budget en de meisjes varianten afgestemd op die van Beau. Wellicht wat overdreven allemaal maar wij vinden het heeeeeerlijk om ze met z’n drieën elke dag in iets anders lekker matchend rond te zien huppelen 🙂

Vorig jaar werden wij al vaak de animal family genoemd en ook dit jaar past bijna alles binnen dit thema. Ik bedoel, van de tijger variant van Popupshop krijg ik denk ik echt nooit genoeg!
Maar ik heb voor de meisjes ook echt een toffe budget vondst gedaan bij Kiabi. Dit witte badpakje met kleine roze hartjes en tijgers is toch TE leuk? Ook het brede bandje met de ruches en de open gewerkte rug met strik vind ik helemaal leuk en maakt dit badpakje net weer anders dan anderen. En het leuke van zo’n badpakje vind ik ook dat als je er een shortje overheen doet, het meer een body is die ze eigenlijk ook gewoon aan kunnen. Dubbele winst dus!

Phileine draagt ‘m hier met dit dunne denim shortje van Zara die heel door de elastische band heel makkelijk aan en uit te trekken is. Slippertje eronder en ready to rock! Je shopt het badpakje voor echt een heel klein prijsje! Liever een bikini? Deze variant hebben ze ook! Mochten jullie nog tips zoeken voor andere leuke badpakjes en/of zwembroeken? Ik heb er nog wel een paar 🙂

Je shopt het badpak hier & de short via deze link

Je shopt het badpak hier & de short via deze link

Tags: , , ,

Plaats een reactie