DE NIEUWE JUMPSUIT VAN JUUL!


Door Frederique:

Jump in and ready to go! Hoe fijn is het om soms niet na te hoeven denken over je outfit?! Alhoewel ik het heerlijk vind om te shoppen en creaties samen te stellen vind ik het soms ook echt heel fijn om even niet na te hoeven denken. Sinds dat Juul naar school gaat is het iedere ochtend een race tegen de klok. Om een mogelijke discussie over ‘what to wear’ te voorkomen en dus tijd te besparen, leg ik ’s avonds al de kleding klaar voor de volgende dag. Juul en ik doen dit samen, dan weet ik in ieder geval zeker dat er ’s morgens niet ineens een andere outfit uit de kast wordt getoverd. Helaas blijkt dit in de praktijk toch niet altijd zo te gaan. Juul heeft nogal een eigen wil en met deze warme temperaturen wil ze het liefst zo min mogelijk aan. Als het aan haar ligt, trekt ze de outfits voor thuis in de tuin of op het strand ook aan naar school.

Je kunt begrijpen dat ik het daar niet mee eens ben en dus gaat het niet iedere ochtend even soepel. Maar ik heb de oplossing gevonden! Deze stoere jumpsuit van I Dig Denim die ik vond in de webshop van Toddlers and Tees. Het onesie pak is gemaakt van zachte en zeer soepele stof, is zwart van kleur en heeft een rits op de rug en steekzakken. Ideaal om heel snel een originele outfit te creëren en daarbij ook veelzijdig. Combineer je het met een spijkerjack of een oversized sweater dan heb je een totaal andere look. Juul is duidelijk fan van haar nieuwe playsuit!

P.s. Toddlers and Tees heeft de jumpsuit ook voor volwassenen, hoe leuk: twinning met je dochter!

Je kunt de jumpsuit hier shoppen bij Toddlers and Tees

Klik hier om de hele collectie van I dig Denim bij Toddlers and Tees te shoppen

Wat vind jij van Juul haar nieuwe jumpsuit? 

Plaats een reactie