LOVY IN GAVE BLOOMER VAN EMILE ET IDA


LOVY IN GAVE EEN BLOOMER VAN EMILE ET IDA

Door Nienke:

Voor Lovy heb ik echt een zwak voor schattige body’s en bloomers. Al begint het aantal jurkjes in haar kast nu ook wel toe te nemen. Ach het is ook gewoon veel te leuk, shoppen voor je kleintje(s). Maar bloomers dus, die vind ik altijd zó cute! Ze heeft er al een aantal, maar toen zag ik deze. Een bloomer van donkere jeansstof, mét schouderbandjes eraan als een soort bretels, mét ruches daar op. Ja daar heb je ze weer, de ruches. Ik ben hélemaal van de ruches dit seizoen. Dit te schattige broekje is van Emile et Ida. Wederom een kinderkleding merk met een romantische stijl. Had ik al gezegd dat ik daar dol op ben?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Het voordeel van dit broekje is dat je ‘m overal mee kunt combineren. Alle kleuren passen er bij. Je kunt er alle kanten mee op en steeds een nieuwe outfit mee creëren.Er kan een hemdje, shirtje of trui onder, een mouwloze romper of een met lange mouw. Leuk met kniekousjes eronder (vind ik tenminste), maar ook met blote voetjes én met een maillootje. Ze kan ‘m dus nog lang door dragen. Ook qua maat gaat dat wel lukken, want hij is zowel in de breedte als in de lengte verstelbaar.

De romper (gympiece) die ze er onder draagt is van een oude collectie van Popupshop. Degenen die onze aflevering van “in de kast van” hebben gezien herkennen ‘m misschien wel. Hij is van Jaelyn geweest. Ik heb ‘m al 3 jaar. Ik kon er geen afstand van doen omdat ik zo verliefd ben op de print en het model van het pakje ook zo leuk vind. Het leek heeel lang te duren voor een (eventueel) zusje ‘m aan kon en nu is het ineens al zo ver. Nu is het ineens al zover dat we bijna een dreumes in huis hebben! De haarband is ook een oudje, van Bobo Choses. De sokjes zijn van H&M. En de sandaaltjes van Donsje. Die laatste benoemde ik ook al in mijn vorige blog, maar omdat ze elke outfit nog even extra opleuken heb ik ze er wel weer bij aan gedaan. Vinden jullie dit ook niet te cute staan? En combineren jullie ook vaak nieuw met oud?

Je shopt de bloomer van Emile et Ida hier

Shop de bloomer hier direct bij Emile et Ida

Bekijk hier de aflevering van Nienke bij ”in de kast van”

Vorige blog van Nienke gemist? Lees ‘m hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie