Emile et Ida bij Born2bseen


Emile et Ida is Frans en een merk wat steeds meer bekendheid krijgt in Nederland én terecht! Emile et Ida heeft stijl en het totaalplaatje klopt. Mooie stoffen, goede pasvorm en leuke combinaties. Emile et Ida maakt in haar nieuwe wintercollectie gebruik van sobere kleuren als grijs, blauw, bruin en oud roze. Een gek printje hier en daar geeft deze collectie een knipoog, zoals we het graag zien in de kindermode! Helemaal het einde vind ik de sweater met strik, het maillotje met stippen en het grijze short. Wat jij?

Emile et Ida is verkrijgbaar bij Born2bSeen

Emilie et Ida

Emilie et Ida

Emilie et Ida

 

Emilie et Ida Emilie et Ida-trui met strikEmilie et Ida-trui met strik

Emilie et Ida-short

Emilie et Ida-shirt met wekkerEmilie et Ida-sweater

Emilie et Ida-babyEmilie et Ida-babyEmilie et Ida-catGa naar de webshop van Born2been.com

Wat vind jij van Emile et Ida?

Tags: , ,

0 Reacties

Plaats een reactie