EMILE ET IDA BIJ KIDSDEPARTMENT


Emile et Ida is echt een super leuk Frans kinderkleding merk! De nieuwe collectie van Emile et Ida ziet er weer te gek uit en willen we dan ook graag even bij je onder de aandacht brengen. Mooie kleuren en trendy prints, zoals brilletjes, snorretjes en strikjes. Helemaal hot! Je moet zeker even kijken naar de nieuwe collectie. Voor zowel de jongens als de meiden. In de collectie zijn leuke gekleurde broeken te vinden en shirts van zachte en verfijnde stoffen. Ook de basics zien er goed uit. Shop deze snel hier!

Benieuw naar de gehele collectie van Emile et Ida?
Ga snel naar de website van Kids Department.nl

 

Emile et Ida kidsdepartment

 

Emile et Ida kidsdepartment

Emile et Ida kidsdepartment

Emile et Ida kidsdepartment

Emile et Ida kidsdepartment

Emile et Ida kidsdepartment

 

Klik hier om Emile et Ida te shoppen

 

Wat vind jij van Emile et Ida? Ben je ook zo enthousiast?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie