WAAROM DE ROK ONMISBAAR IS IN DE ZOMER!

WAAROM DE ROK ONMISBAAR IS IN DE ZOMER!

Eigenlijk is een zomer geen zomer zonder rok! Je dacht toch niet dat de rokjes dag voor niets in het leven is geroepen? De rok dus. Een onmisbaar item gedurende de lente en zomer. Waarom? Ten eerste geeft een rok gelijk dat heerlijke ‘zomerse’ gevoel. Ten tweede kun je met een rok ontelbaar veel kanten op (klassiek, stoer, super girly etc.) Ga je een dagje naar het strand? Slippertjes eronder en gaan! Een feestelijke gelegenheid? Yes, de rok!

Nou goed. Het moge duidelijk zijn dat deze summer essential vele uitkomsten biedt. En vandaag laten we je graag de velvet (!!) rok van Jana zien. Deze rok van het kinderkleding merk Milk & Biscuits is sowieso al helemaal ‘on point‘ door het materiaal, maar in combinatie met een van dé trendkleuren van dit seizoen (hello, yellow) helemaal hot! De medium lengte maakt dat deze rok voor verschillende gelegenheden uitermate geschikt is. Jana draagt ‘m vandaag lekker casual, waardoor het ook een prima outfit voor een dagje school is. De gestreepte body (budget tip) is een echte musthave. Een paar ‘schoenen om te zoenen’ van Maison Mangostan eronder en Jana is ready to go.

Tip! Een groot deel van de kinderschoenen van Maison Mangostan shop je nu in de mid-season sale. Een héle goede reden dus om jouw favoriete paar te shoppen. 😉 

Body – Zara | Rok – Milk & Biscuits | Sandalen – Maison Mangostan (sale!)

Body – Zara | Rok – Milk & Biscuits | Sandalen – Maison Mangostan (sale!)

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer meisjes outfit inspiratie? Klik hier

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie