SHOPPEN! MAISON MANGOSTAN KINDERSCHOENEN

Ik ben echt zooo ontzettend blij!! Want eindelijk eindelijk eindelijk zijn ze er!!! Ze brachten mij in extase op de kindermode beurs in Madrid en ze brachten ook jullie hoofd volledig op hol. Ze lieten ons wegdromen, verlangen en wachten. Ons geduld werd zwaar op de proef gesteld! Want we moesten we belachelijk lang wachten. Zes weken, werden maanden. En wat werden we met z’n allen ongeduldig…. 😉 Toch dames???

MAAR ZE ZIJN LIVE: Maison Mangostan is in de lucht!

” DE SCHOENEN OM TE ZOENEN “

Ik ben zoooo benieuwd welke jullie gaan shoppen! Laten jullie het mij weten? Ik moet wel eerlijk zeggen dat ze iets wat aan de prijs zijn, maar dan heb je ook wat! Deze kinderschoenen zijn super gaaf en uniek. Bovendien zijn ze op een eerlijke manier gemaakt. Kortom, Maison Magostan it is! En wees er snel bij want op = op!

Over Maison Mangostan
Maison Mangostan is een geweldig nieuw kinderschoenen merk uit Spanje opgericht door André Moreira. Schoenen om te zoenen met oneindig veel mogelijkheden. Vrolijke kleuren, unieke print combinaties komen voort uit de passie en inspiratie uit kunst, muziek en etnische invloeden. Vol passie werkt het team van Maison Mangostan aan de kinderschoenen collectie die volledig geproduceerd wordt in Spanje met respect voor mens en milieu. Elk paar schoenen is uniek net als de kinderen die ze zullen dragen!

Je kunt hier klikken om naar de webshop van Maison Mangostan te gaan

GuavaSilver63A278563A2821 63A2796 63A281263A2804 63A2791 63A2807Lookbook07WEB Lookbook08WEB

Klik hier om direct te shoppen bij Maison Mangostan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie