DE KINDERSCHOENEN VAN MAISON MANGOSTAN


De kinderschoenen van het Spaanse Maison Mangostan; wij zijn tot over onze oren verliefd! Wat jij? Vorig jaar tipten we dit nieuwe kinderschoenen merk al op Kindermodeblog en maakte ik samen met Doutzen deze video (zie onderin de blog) inmiddels is de waanzinnige kinderschoenen en -sandalen collectie verder uitgebreid. Was je vorig jaar al in de zevende hemel? Dan moet je er nu even rustig voor gaan zitten want oh oh wat zijn ze gaaf!

Je zoon of dochter zal deze zomer (wederom 😉 de show stelen met een paar van deze eye-cathers aan de voeten. Wat vind jij van de nieuwe collectie? Hot or Not?

Je kunt de hele collectie hier direct bekijken en shoppen

Klik hier om direct naar de website van Maison Mangostan te gaan

Wat vind jij van de kinderschoenen collectie van Maison Mangostan?

Tags: , , ,

Plaats een reactie