KINDERMODE TREND ZOMER 17| DE LANGE ROK

De lange rok. Velen van jullie moeten er nog even aan wennen heb ik gemerkt, maar deze trend zullen we komend zomerseizoen heel veel gaan zien! Zelf ben ik helemaal om, vind ‘m helemaal te gek en super leuk voor zowel stoere als girly meiden. Op de beurs in Parijs spotte ik al een aantal hele toffe exemplaren. Van metallic tot tule en mooie katoenen varianten met printjes. Helaas laten deze exemplaren nog heel even op zich wachten, maar in gedachte ben ik al setjes aan het creëren! 😉

Wat vind jij van de lange rokken trend? En welke rok is jouw favoriet? Ik ben benieuwd, leuk als je het laat weten in een reactie!

_63A3246

Met sterrenprint, van Rylee + Cru

_63A3187

Hoe tof is deze tule rok van Iglo + Indi?!

_63A3249

_63A3201 _63A3125

Baby blauw bij Hebe!

_63A2555

Deze metallic rok van Free Sisters zou ik stiekem ook wel voor mezelf willen hebben 😉

Wat vind jij van deze kindermode trend? Leuk of nog even wennen?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie