DE GAVE ZOMERJURK VAN MILK & BISCUITS

DE GAVE ZOMERJURK VAN MILK & BISCUITS

Door Nienke:

Hebben jullie afgelopen week ook zo kunnen genieten van het mooie weer? Wij waren de hele week in ons Nederlandse huis en hebben optimaal van het mooie weer genoten! Heerlijk! Wat mij betreft mag het alle dagen van het jaar zomer zijn. Ik heb gelijk (iets) meer energie. Last van de warmte heb ik zelden of nooit. Jaelyn en Lovy daarentegen hebben het wel snel (te) warm. Ik heb weer het een en ander geshopt voor ze, en dit keer veelal luchtige kleertjes. Ik kan weer een hoop outfitblogs gaan schrijven.

Allereerst wil ik jullie graag deze toffe jurk van Milk & Biscuits laten zien. Een merk dat misschien nog niet mega bekend is in Nederland (Wat het voor mij persoonlijk juist extra leuk maakt.) maar echt wel een super mooie collectie heeft. Ik maakte kennis met Milk & Biscuits dankzij Kindermodeblog. Vorig jaar scoorde ik een té mooie jas voor Jaelyn en nu dus dit jurkje. Ik hou ervan om Jaelyn een beetje in dezelfde stijl te kleden als hoe ik mezelf graag kleed. Een beetje mini-me, stoer en ik hou steeds meer van “Less is more”. Ook voor mezelf dus. Toen ik dit jurkje zag dacht ik: die zou ik zo voor mezelf willen. Die gedachten heb ik wel vaker, alleen puntje bij paaltje gaan m’n meisjes toch vaak voor. Herkenbaar?

Jaelyn is inmiddels 4 (en half) en is echt al wel druk haar eigen wil en smaak aan het ontwikkelen. Dus het begint iets spannender te worden tegenwoordig, wanneer ik iets voor haar heb uitgezocht. Maar zolang dit nog zo goed gaat blijf ik dit lekker doen. Dit jurkje vond ze ook direct mooi. Vooral toen ze de achterkant zag. Ze vindt ‘m “vet cool”, haar high five dress. Want hoewel het een vrij rustiek jurkje is, maakt de rug ‘m toch weer lekker speels en kinderlijk. Mooi in evenwicht als je het mij vraagt. Mama blij, dochter blij. Hij valt heel oversized, wat een lekker nonchalant effect geeft. Ik hou ervan. En doordat hij zo lekker wijd zit, zit ie ook heerlijk luchtig.

Ken jij de voorjaarscollectie van Milk & Biscuits al?

Je shopt de jurk hier bij Milk & Biscuits

Shop de jurk hier bij Milk & Biscuits

Meer outfit inspiratie van Jaelyn? Klik hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie