SAAR IN NIEUWE ROK MILK & BISCUIT


SAAR IN NIEUWE ROK MILK & BISCUIT

Door Sandra:

Saar is gek op rokjes en jurkjes! Ze vind het heerlijk zitten maar ook erg leuk om in te dansen, zingen en rondjes draaien! Ik kwam op internet weer een super leuke rok tegen waar ik gelijk dat “hebben”, “hebben” gevoel van kreeg. Deze lange velvet rok is van het kinderkleding merk Milk & Biscuits. De zachte glanzende stof en prachtige kleur van de rok kon ik iet weerstaan. Het leuke van velvet is dat je het  met alles kan combineren.

Je kan het bijvoorbeeld combineren met een leuke trui of blouse die je in de rok laat bloezen. Saar draagt de rok hier met de doos top van Mingo en een kraagje van het merk Crush Denim, groen vestje van de Zara en een gestreepte maillot eronder. Wat vinden jullie van haar outfit?

Kindermodeblog heeft een hele gave give-away via Instagram, waarmee je kans maakt op een gaaf item uit de collectie van Milk & Biscuits. Klik hier om te zien wat je moet doen!

Klik hier om de rok te shoppen bij Milk & Biscuits.

Ken jij het kinderkleding merk Milk & Biscuits al? En wat vind jij van de nieuwe rok van Fem?

Check de post hieronder om te zien hoe jij kans maakt op een item uit de collectie van Milk & Biscuits!

Tags: , , ,

Plaats een reactie