JARA GAVE ROK MILK&BISCUITS


JARA GAVE ROK MILK&BISCUITS

Velvet, fluweel, velours, hoe je deze heerlijk zachte en glanzende stof ook wilt noemen, dit seizoen is ie hotter dan hot! En als je ons foto report van de kindermode beurs in Denemarken hebt gelezen –klik hier- weet je inmiddels al dat velvet ook komend winter seizoen een blijvertje is.

Jara draagt hier een gave fluwelen rok van het kinderkleding merk Milk&Biscuits. De goud kleurige stof geeft de rok een romantisch gevoel en voelt heerlijk zacht aan. Gecombineerd met de grof gebreide trui en stoere sneakers krijgt de outfit toch een stoere twist. En door net als Jara onder de trui nog een tof geprint – in dit geval panter- blousje te stylen maak je de outfit spannend en verrassend. I like.

Ken jij het kinderkleding merk Milk & Biscuits al? En is deze gave eye-catcher rok ook iets voor jouw meisje? 

Je shopt de rok hier bij Milk&Biscuits in de sale

  

Je shopt de rok hier bij Milk&Biscuits in de sale

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie