JAELYN IN MILK & BISCUITS!

JAELYN IN FASHIONABLE JAS MILK & BISCUITS

Door Nienke:

 Soms loop je tegen iets aan (in de winkel of online) wat je eigenlijk niet echt nodig hebt, maar toch móet hebben. Althans, ik heb daar nog wel eens last van. Zo had Jaelyn nog 3 jassen, maar kon ik deze van Milk & Biscuits echt niet weerstaan. Wat een pareltje! En ken je dat, dat je het voor jezelf altijd weet goed te praten? De 3 jassen die ze nog had zijn van vorig jaar. En deze jas valt lekker ruim, dus kan ze wel even mee doen. Als het een beetje mee zit past ze ‘m over een jaar nog. Net zoals ze nu nog de jassen van vorig jaar aan kan. Nu is hij nog wat extra oversized, maar dat vind ik met zo’n jas als deze helemaal niet erg. En als ze er echt niet meer in past, dan heb ik nog een meisje die ‘m kan dragen. Al zal er even tijd tussen zitten, aangezien ze 3 jaar en 9 maanden schelen. Maar dit is een van de items die ik zeker bewaar voor Lovy. Daarnaast vind ik de kleur prachtig en is het een kleur die je niet vaak ziet. Reden genoeg toch?;)

Bovendien vind ik ‘m Jaelyn super mooi staan. Hij is ook makkelijk te combineren met de sjaals die Jaelyn nog heeft. Op de foto draagt ze de Mingo sjaal die eigenlijk van mij is, dus de volwassen maat, maar ik vind dat ze dat nu ze de 1 meter grens gepasseerd is wel kan hebben. Bovendien zit deze net iets warmer dan haar eigen stripes sjaal. Verder draagt Jaelyn een grijze longsleeve met peter pan kraagje (heb ik een zwak voor) en donkergroene broek (ik hou van die kleur) van Prenatal. Het leuke van deze kleertjes, vind ik, is dat ik ze ook voor Lovy heb kunnen kopen in haar maatje. Ik blijf toch een zwak houden voor twinnen.

En leuk nieuws er komt een super toffe winactie aan van Kindermodeblog i.s.m. Milk & Buscuits! Check hier de Instagram pagina van Kindermodeblog!  Je weet wel, voor die items die je niet écht nodig hebt, maar toch móet hebben.;) En waar je wel gewoon heel gelukkig van wordt!

Je kunt de jas hier shoppen bij Milk & Biscuits

Klik hier om de jas direct te shoppen bij Milk & Biscuits

Ken jij het kinderkleding merk Milk & Biscuits al? En wat vind jij van de nieuwe jas van Jaelyn?

Check de post hieronder om te zien hoe jij kans maakt op een item uit de collectie van Milk & Biscuits!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie