MILK & BISCUITS DE COLLECTIE DIE JE MOET ZIEN!

MILK & BISCUITS DE COLLECTIE DIE JE MOET ZIEN!

Ga er even goed voor zitten, want vanavond wil ik graag een waanzinnige collectie met je delen! Eentje waar ik zelf echt helemaal blij en enthousiast van word. Soms klopt gewoon het gehele plaatje… Van de items, de kleuren, de materialen, de prints tot aan de fotografie van de collectie. Om hebberig van de worden én een kinderkleding merk om zéker op je favorieten lijstje te zetten.

Ik heb het over de supergave collectie van het kinderkleding merk Milk & Biscuits. Echt alles – ja álles – uit deze collectie is leuk en ik zie al veel leuke mix & match outfits voor me. De nieuwe zomercollectie is een combi van een explosie aan kleur en toffe prints en echte (basic) klassiekers. Zo kan ik het kinderkleding merk ook eigenlijk het beste omschrijven. Klassieke items met een moderne en fashionable twist. De citrus prints – trend!- worden gecombineerd met de klassieke ruit of streep print. Zo blijft het allemaal perfect in balans.

De gele velvet items moet ik je ook echt even tippen. Hoe gaaf? Gedurfd, lekker opvallend en helemaal volgens de laatste kindermode trends. Heb jij de trendkleur geel al geshopt voor je zoon of dochter? Leuk om te vertellen is dat Milk & Biscuits een echt familie bedrijf is dat vanuit de hele wereld gerund wordt. Kate en haar man sturen het bedrijf en het team vanuit Shanghai aan en haar broer en zus regelen de PR en sales vanuit Londen.

Nou goed, genoeg gezegd! Hoogste tijd om je te laten inspireren door de collectie beelden! En vergeet zeker niet even de hele collectie in de webshop te bekijken want er is veel (veel) meer leuks! Laat je even weten wat jij van dit kindermode merk vindt? En welk item jouw favoriet is?

About Milk & Biscuits

Milk & Biscuits is een kindermode merk gerund vanuit Shanghai en Londen. Het merk kenmerkt zich door de klassieke en moderne stijl welke perfect aansluit op de laatste kinderkleding trends. Ieder seizoen werkt het kindermode merk samen met een kunstenaar of illustrator en creëert zo een unieke en fashionable collectie. Deze zomercollectie heeft het kinderkleding merk de handen ineen geslagen met de innovatieve en hedendaagse illustrator Myeong Kwak uit Zuid – Korea. En hoe waanzinnig ziet deze collectie eruit? Om hebberig van te worden toch?

Shop de zomercollectie van Milk & Biscuits via deze link

Klik hier om direct naar de webshop van Milk & Biscuits te gaan voor de hele collectie

Photography / Concept / Art Direction by Michelle Marshall Hair by Katie Judd Photography and video assistant Alma Rosaz Models – Mikel and Esme from @bonnieandbetty and Rosa.

Tags: ,

Plaats een reactie