DÉ PRINT DIE WE DIT SEIZOEN OVERAL ZIEN

DÉ PRINT DIE WE DIT SEIZOEN OVERAL ZIEN

Niet alleen de ‘tropische’ temperaturen komen ons de laatste dagen tegemoet – kom maar door met de zon! – ook de tropische prints zien we volop tevoorschijn komen. Deze kindermode trend, ook wel de hawaii trend genoemd, gaat het straatbeeld deze zomer nóg gezelliger maken.

Heb jij je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe het hier!

En vandaag deel ik graag de nieuwe ‘hawaii’ blouse van Denim met je! Eentje die helemaal voldoet aan deze kinderkleding trend. En een blouse die je voor een heel budget prijsje op de kop tikt. Ik zeg win-win. En we hebben ‘m lekker stoer & casual gecombineerd. Op een antraciet grijze short van Little 10 Days en voor als het ‘s ochtends nog iets frisser is een donkerblauw vest van Molo. De sokken geven de outfit een sportieve touch en kunnen wat ons betreft zéker in slippers gecombineerd worden. Maar gaat dit jou net een stapje te ver, dan laat je ze natuurlijk lekker weg. Of combineer ze met een stoere sneaker.

Is dit ook een outfit die jouw zoon de komende dagen zou dragen? Leuk als je het hieronder laat weten in een comment!

Blouse – Zara | Short – Little 10 Days  | Bike – Banwood

Blouse – Zara | Short – Little 10 Days  | Bike – Banwood

Foto’s door Alina Krasieva

Leuke sokken shoppen? Klik hier

Meer jongens outfit inspiratie? Klik hier 

Plaats een reactie