TARTAN JAS | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Hebben we ons eindelijk toegegeven aan een koude winter met dikke truien en jassen, is het vandaag 15 graden buiten – ongelooflijk! Rond deze tijd vorig jaar kon ik me herinneren dat we bij de Blokker in de rij stonden voor een slee, omdat er een dik pak sneeuw lag. Als ik de weersvoorspellingen mag geloven, mag die slee voorlopig in de schuur blijven liggen, inclusief al die musthave wintertruien die we al hebben gescoord ;-).

Een hele dikke winterjas hebben we vandaag niet nodig. Maar gelukkig heeft Aimee genoeg jasjes. Deze tartan uitvoering heb ik gecombineerd met een poesjes legging. Het shirtje in denimkleur maakt het geheel van printjes compleet.

Kleding is van: jas (ZARA), shirt (Minimize), legging (H&M) en schoenen (Adidas Stan Smith)

Via de link kun je shoppen bij Minimize

DSC_1246

DSC_1254

DSC_1242

Shop hier bij Minimize

Wat vind jij van deze combinatie?

Plaats een reactie