JURKJE GRAFISCHE PRINT | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Hoe vaak wissel jij gemiddeld van setje per dag voor je kids? Nou, hier minimaal 2 per keer dag. En nou vind ik setjes wisselen niet echt een probleem. Maar bij mij betekent setjes wisselen – 9 van de 10 keer – dat de kleding vies is van het eten of vallen. Die wasmachine van ons draait overuren. En als de wasmachine overuren draait, betekent dat een mount Everest aan strijk! Als eenmaal die strijk bijgewerkt is, ontploft alweer het washok met vuile was. Ik loop gewoon altijd achter de feiten aan Pfffff …

Zo ook vandaag. We hadden een boswandeling, speeltuin en een hapje eten op het programma staan. En dat staat dus aan 3 kledingsetjes x 2 kids = 6 kledingsetjes voor 1 dag. Omdat het zo’n prachtige zonnige dag, kan die was me nu even niet schelen ;-). Want Aimee kan eindelijk haar zomerse outfit aan.

Dit jurkje is de BOM, helemaal Aimee! Het valt wijder en is aan de achterkant langer dan van voor. Dat maakt het jurkje super stoer.

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

DSC_1281

DSC_1292

DSC_1306

DSC_1290

DSC_1294

Klik hier om het jurkje te shoppen

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie