5X TWINNING MERKEN VOOR JOU EN JE MINI!


5X TWINNING MERKEN VOOR JOU EN JE MINI!

De mini-me trend. Het kan bijna niet anders dan dat je deze trend voorbij hebt zien komen. En hoe leuk is een goede twinning outfit ook! Eentje in goede balans dan wel he ūüėČ Jij niet te kinderachtig en je zoon/dochter vooral niet t√© volwassen. Deze 5 kinderkleding merken spelen hier perfect op in en hebben hele gave collecties voor jawel, volwassenen en kids!¬†Hebben jij en je zoon/ dochter wel eens matching outfit aan? Wij zijn benieuwd, deel je leukste mini me foto met ons op¬†Facebook!

1. Sproet & Sprout
Sproet & Sprout behoort tot een van onze favoriete kinderkleding merken. En dit seizoen hebben ze naast een hele toffe collectie voor de kids ook een collectie voor volwassenen! Zo kun jij, of je man samen met je zoon of dochter twinning de deur uit! Heb je de blog van Renske en Phileine al gelezen? Eindelijk kunnen we matchen met de leuke items van Sproet en Sprout.

2. Beach & Bandits
Vers van de pers!! Gister heeft het Nederlandse merk Beach & Bandits naast een waanzinnige UV-werende zwemkleding voor baby’s en kids, een limited edition collectie voor vrouwen gelanceerd!! Hoe leuk is dit? Nu kun jij dus niet alleen zorgeloos in de zon genieten van je kind, maar ben je zelf ook goed beschermd tegen de felle UV-stralen. Neem z√©ker even een kijkje in de shop!

3. Tiny Cottons
Tinycottons is een kinderkleding merk van Spaanse bodem. Ieder seizoen brengt dit merk weer een verrassende collectie uit voor kids. En ook Tinycottons is dit jaar meebewogen met de mini-me trend, want vanaf dit seizoen shop je ook matching items voor jezelf! Deze sweater, maar nog veel meer items hebben wij al gespot.

4. Scotch & Soda
Scotch & Soda shop je natuurlijk al jaren voor volwassenen. De kinderkleding collectie is hier zelfs op een later moment bijgekomen. En hoewel lang niet alle items tussen de volwassen lijn en de kinderkleding lijn matching zijn, shop je sommige items wel in dezelfde print.  Een echte aanrader!

5. BY-BAR
BY-BAR is gestart als dameskleding merk en in 2015 is hier de kindercollectie aan toegevoegd. Het merk is stijlvol, minimalistisch en dat kun je ook goed terug zien de beide collecties. De kinderlijn is  een mini-me versie van de dameslijn. Zo kunnen jij en je dochter stijlvol twinnen!

Dragen jij en je dochter wel eens matchende outfits? Wij zijn benieuwd! Deel je leukste mini me foto met ons via Facebook!

 

Plaats een reactie