5X EXCLUSIEVE KINDERKLEDING MERKEN


Zucht.. ken je die smiley met die hartjesogen? Zo zien wij eruit als we de collecties van deze 5 exclusieve kinderkleding merken bekijken. Helaas blijft het daar vaak bij. Waar wij nog kunnen wegkomen met het excuus: “Dit is een investering”, gaat dat voor onze snelgroeiende hippe kids natuurlijk niet echt op. En dus blijft het vaak bij oer-Hollands ‘kijken, kijken, niet kopen’, maarja, dromen mag toch? En natuurlijk bestaat er ook nog zoiets als de sale! En wie weet, misschien is er straks wel een keer een speciale gelegenheid waar een exclusieve outfit voor je kids voor geshopt mag worden. Dan ben jij in ieder geval voorbereid, en weet je waar je moet zijn… toch? šŸ˜‰ Bij welke van deze 5 exclusieve merken zou jij het liefsteĀ shoppen? Laat het ons weten via een reactie hieronder, of op de Kindermodeblog-facebook..

#1. Humanoid Mini
De prachtige vertaling van de volwassen lijn van Humanoid is echt om verliefd op te worden. De prachtige, exclusieve stoffen en zachte kleuren in combinatie met eenvoudig design zorgen voor een chique uitstraling voor jouw mini.

humanoid

#2. Miss Ruby Tuesday
Nog zo’n merk dat een super mooie vertaling heeft gemaakt van de dames collectie naar de kids collectie. Je shopt hier onder andere klassieke designs met een moderne twist en altijd onwijs mooi uitgevoerd in zowel stofgebruik als aandacht voor detail.

ruby 2

#3. Hugo Boss kids
Natuurlijk shop je bij Hugo Boss kids een gave mini-me versie van papa’s nieuwe pak voor je kleine boy, maar er is meer dan dat! Je shopt nu ook een gave, wat speelsere collectie voor jongens en meisjes bij Hugo Boss.

Boss

#4. Stella McCartney
Voor een look die zo vanaf de runway had kunnen komen moet je bij Stella McCartney zijn. Super cool, modern en soms een tikje edgy. Maar altijd vrolijk door het kleurgebruik en altijd wel een hip printje!

stella

#5. Little Marc Jacobs
ƉƩn van onze favorieten.. Little Marc Jacobs, stoer, afgewisseld met klassiek en hier en daar een tikje glitter en glamour.Ā Alles uitgevoerd in super kwaliteit en volgens de laatste trends.

marcjacobs

Bij welk merk zou jij wel eens willen shoppen?

Tags: , , , ,