DE STOERE ZOMER OUTFIT VAN TIBEAU!


DE STOERE ZOMER OUTFIT VAN TIBEAU!

Door Frederique:

Zijn jullie ook zo aan het genieten van de zomerse dagen? Wij zitten deze week in Knokke en oh wat boffen wij met het weer. Iedere dag strak blauwe lucht, een lekker zonnetje en een klein windje ter verkoeling. Alhoewel de temperatuur van de zee nog niet helemaal naar wens is, mag dat de pret niet drukken. Wij genieten volop van een paar dagen quality time met het gezin. Over genieten gesproken, de zomerkleding mag weer uit de kast…joepie! Het voordeel (financieel gezien soms wel een nadeel) is dat de kids zo hard groeien, dat ze ieder seizoen een geheel nieuwe garderobe nodig hebben. Van ondergoed tot een jas. Nieuwe kleding, frisse kleuren, geen vlekken die er niet meer uitgaan of kapotte knieën in de broeken. Eerlijk gezegd was ik wel klaar met die lange broeken, truien en sokken. Het is nu tijd om die witte kinderlichaampjes wat zonlicht te geven, lekker met blote voetjes in de sandaaltjes en de hele dag buiten spelen.
Tibeau is echt een jongens-jongen; altijd in de weer met een bal, in bomen klimmen, met zand spelen etc.. Je kunt dus wel begrijpen dat ik me een ongeluk was en tot mijn grote teleurstelling de vlekken er soms zelfs niet meer uit krijg. Ik zorg er dan ook voor dat de garderobe van Tibeau uit voldoende T-shirts en korte broeken bestaat. Ze kunnen hier nooit genoeg van hebben. Het moet vooral kleding zijn waar hij zich lekker in kan bewegen. De joggingshort welke hij draagt is van Pomp de Lux. Als bovenstuk draagt Tibeau de ‘Represent Tee’; een donkerblauw t-shirt met een leuke print aan de voorzijde van The Harbour Kids. In een eerdere blog heb ik jullie laten kennis maken met dit nieuwe Nederlandse kinderkleding merk. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het een ‘haven-thema’. Veel streepjes, donkerblauw en wit en Gully de zeemeeuw. Goede kwaliteit, lekkere stofjes en kan tegen een stootje: kidsproof dus! Naast dit shirt hebben we ook de Sailor Tee Blue geshopt. Ik kan niet wachten tot de volgende collectie uitkomt!
Meer jongen outfit inspiratie? Klik hier

Plaats een reactie