DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TIBEAU


DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TIBEAU

Door Frederique:

Het is alweer even geleden dat jullie iets van mij (ons) gehoord hebben. We zijn onlangs verhuisd en daar erg druk mee geweest. Het is niet de eerste keer dat we verhuizen maar wel de eerste keer met kinderen. Je pakt niet voor twee personen in maar voor vier, dat is wel even wat anders. Hoogste tijd dus om alles eens goed uit te zoeken; wat gaat er mee en wat mag weg. Dit geldt dus ook voor de kledingkast(en). Jeetje wat hebben Juul & Tibeau veel kleding – schoenen en accessoires! Ondanks dat ik geen idee had dat ze zo’n uitgebreide garderobe hebben, blijf ik shoppen. Sorry maar I just love shopping!

Zo shopte ik onlangs deze gave sweater van Ebzo. Een kinderkleding merk waarvan wij al meer van in de kast hebben liggen. Truien kun je voor een jongen nooit genoeg hebben. Ik ben gek van sweaters met een opdruk, vooral één die ook echt bij Tibeau past zoals deze. Tibeau draagt de trui met een witte blouse gecombineerd met een lekkere jeans van BOOF. De BOOF Nothern Light is een slim fit en is gemaakt van jogg-denim. Tibeau heeft al veel broeken versleten maar deze broeken blijven echt favoriet!

Je kunt de sweater hier shoppen bij Ebzo

Klik hier om direct naar de website van Ebzo te gaan

Wat vind jij van deze stoere outfit van Tibeau? Ook iets voor jouw zoontje?

Tags:

Plaats een reactie