DE SPORTIEVE OUTFIT VAN JUUL


DE SPORTIEVE OUTFIT VAN JUUL

Door Frederique:

Speels, stoer én comfy…dat is het nieuwe toffe Nederlandse kinderkledingmerk The Harbour Kids. Een kinderkleding merk voor boys en girls en onlangs lanceerden ze hun eerste collectie, en wat voor één! Fijne broekjes, mooie kwaliteit t-shirts met lange en korte mouwen, jassen en allemaal voorzien van Gully de zeemeeuw. Gully maakt een hoop avonturen mee en vertaald deze naar de collectie.

Juul draagt de outboard legging, een super lekker broekje in het donkerblauw met een witte streep op zijkant voorzien van figuurtjes. De stof is ultra zacht en door de fijne pasvorm en de steekzakken wil Juul hem het liefst iedere dag dragen. Gecombineerd met een wit T-shirt met subtiel zeemeeuw Gully op de borst en een koraalroze parka zomerjas. De zomerjas kun je doormiddel van een koord wat aantrekken waardoor je net wat meer taille creëert.

Het valt me op dat er echt nagedacht is over de details van dit kledingmerk. Een geborduurde tekst op de achterzijde van een broek of trui, de kleine zeemeeuw als badge, de initialen, de figuurtjes op de broekspijp…het is nieuw en anders dan anders. The Harbour Kids heeft er aan mij een nieuw klantje bij. Ook Tibeau z’n garderobe is aangevuld met gave items van dit merk. Nieuwsgierig? Hou dan mijn blogs in de gaten!

Hier shop je de nieuwe collectie van The Harbour Kids

Bekijk de nieuwe collectie van The Harbour Kids hier!

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops

Plaats een reactie