BUDGET MIX | OUTFIT TIBEAU


Door gastblogger Frederique:

Al lange tijd was ik op zoek naar een stoere denim jeans met een grey wassing voor Tibeau. Onlangs was ik bij de MANGO en tot mijn grote geluk zag ik dat ze de collectie kinderkleding hadden uitgebreid en nu ook kleine maatjes hebben. Mijn oog viel direct op dit stoere spijkerbroekje.

Uiteraard kun je van alles combineren met dit broekje maar Tibeau draagt er vandaag een grijs/wit gestreept truitje van ZARA op. Het truitje heeft een klein opstaand kolletje en is super zacht van stof. Aan zijn voetjes draagt hij grijze suède moccasins van speciale lijn ‘baby exclusive’ van H&M.

Wat vinden jullie van zijn look? Je shopt ‘m via deze link

Tibeau 1
Tibeau 4
Tibeau 3
Tibeau 2
Klik hier om te shoppen bij Mango Kids

Tags: ,

Plaats een reactie