FEM IN ROK BANG BANG COPENHAGEN


FEM IN ROK BANG BANG COPENHAGEN

Door Sandra:

Voor Fem heb ik weinig basic items in haar kledingkast. Niet omdat ik dit niet mooi vind maar Fem ontzettend blij wordt van kleding met opvallende prints en kleuren! En dan ook het liefst print op print. Kan haar niet gek genoeg zijn.

Daarom vind ik het merk Bang Bang Copenhagen ook echt bij haar passen. Ieder seizoen heeft dit merk weer gave en unieke items. Altijd mooie opvallende kleuren, prachtige stoffen en geweldige details.

Voor Fem heb ik het rokje met zwanenbretels gescoord. Deze viel direct bij haar in de smaak 🙂 Het leuke aan deze is dat je hem met verschillende shirts kan combineren en zo elke keer toch weer een andere look creëert. Ik koos zelf voor het panterprint T-shirt van Mini Rodini. Ik ben dan ook een enorm panterprint fan hoor  😉 Gelukkig doet panterprint het ook altijd goed bij de meisjes. Om de outfit nog extra op te leuken zou je er ook nog kniekousen onder kunnen doen,maar vond het met het aankomende mooie weer zo ook leuk.

Wat vinden jullie van Fem haar outfit?

Het rokje shop je hier bij Bang Bang Copenhagen

Je shopt het rokje hier direct bij Bang Bang Copenhagen

Meer inspiratie? Bekijk hier hoe Audrina Bang Bang CPH draagt

Plaats een reactie