HANNE IN BANG BANG COPENHAGEN

Jurken, ze bestaan er in vele soorten, maten en kleuren. Van stoer tot girly, van lang tot kort, van sweat tot zijde, bedenk het en het bestaat. Maar de nieuwe jurk van Hanne is denk ik wel zo’n ultieme meisjes jurk. Zo’n jurkje waar ieder meisje wel van droomt en eerlijk is eerlijk, ook wij vinden ‘m helemaal te gek.

Hanne haar nieuwe jurk is van het Deense kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen. Een kindermode merk dat net even anders is en je kunt shoppen bij Toddlers and Tees, een fijne webshop met heel veel leuke kinderkleding merken! Gedurfd, opvallende speelse details en altijd met een knipoog, dat is waar Bang Bang Copenhagen voor staat. Zo heeft Hanne een zwaan op haar jurk en de wijduitlopende mouwen zijn heuse vleugels. Door het gebruik van verschillende materialen – die beide heerlijk zacht zijn – en patronen is de jurk girly maar toch heel stoer. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Hanne draagt haar zwanen jurk met een zwart/wit print maillot van CarlijnQ en haar stoere boots van Dr. Martens. Hanne doet haar jurk niet meer uit, dat snap je natuurlijk wel…;) Wat vind jij ervan?

Je shopt de jurk hier bij Toddlers and Tees

_mg_3952 _mg_3943 _mg_3982r _mg_3981 _mg_3901 _mg_3987 _mg_3954

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van Hanne haar nieuwe jurk?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie