ZO COMBINEER JE VERSCHILLENDE STIJLEN MET ELKAAR

ZO COMBINEER JE VERSCHILLENDE STIJLEN MET ELKAAR

Cool, girly en een ‘pop of color’! Vandaag deel ik graag de outfit van Audrina met je. Een combinatie van verschillende stijlen met elkaar gemixt & matcht tot een hippe lente outfit. Om maar even te beginnen met het spijkerjack. Een item dat je dit seizoen eigenlijk direct aan de ‘basis’ collectie van de garderobe kunt toevoegen. Ideaal voor de lente en je draagt ‘m als jas of als ‘vest’ wanneer het nog wat frisser is zo over de outfit.

Een item dat je dus op vele manieren kunt dragen. Audrina draagt haar spijkerjack vandaag op een echte eye-catcher. Zowel de kleur als de print van dit -unisex- T-shirt uit de zomercollectie van Bang Bang CPH  vallen lekker op! De panter print (de kop) is gemaakt van een velour/flock print en voelt dus super zacht. Net als het hele T-shirt overigens. Je betaalt misschien iets meer voor het item maar daar krijg je zeker wat voor terug. Een goede kwaliteit (ook na veelvuldig wassen, dus zeker een tip) en een echte eye-cather die je lekker kunt mix & matchen dit seizoen. Heb je de rest van de collectie van Bang Bang CPH al gezien? Aanradertje!

Tja en dan de glitter legging die -zoals je je wellicht kunt voorstellen – ook helemaal in de smaak viel bij Audrina! De legging, die iets wijder valt, is van een toffe glitterstof en heeft een contrasterende bies aan de zijkant. Een broekje wat je ook eindeloos kunt combineren. Hij is van de H&M en je shopt ‘m ook nog eens voor een zeer vriendelijk prijsje. De roze Vans gympen maken de outfit helemaal lente proof en Audrina is klaar voor het lekkere weer van aankomend weekend. Jij ook? 😉

Is deze outfit combi ook iets voor jouw dochter?

Je shopt het T-shirt hier bij Bang Bang CPH & de glitter legging hier bij H&M

Je shopt het T-shirt hier & de legging hier

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond BB-Fabrics

Zin in meer outfit inspiratie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie