SAAR IN BANG BANG COPENHAGEN

Hebben jullie deze week ook weer zo genoten van het lekkere weer? ūüėČ Zelf vind ik de warmte¬†dus heerlijk, het kan mij niet warm genoeg zijn. Een¬†leuke bijkomstigheid met dit heerlijke zomer weer is dat alle korte broeken, rokjes en jurkjes meteen uit de kast kunnen!

Dit gave jurkje van Saar wil ik dan ook graag even met je delen. Vrolijk, zomers en door de leuke details een echte eye-catcher. Een perfect jurkje voor heerlijk zomerdagen en voor op vakantie!¬†Saar haar jurkje komt uit de kinderkleding collectie van Bang Bang Copenhagen en wanneer je wel houdt van net even anders is dit kindermode merk een echte aanrader!¬†Een paar slippers eronder en Saar is klaar voor nog meer heerlijke zomerdagen! Kom maar door met het mooie weer ūüėČ

Je shopt het jurkje van Bang bang CPH hier in de sale 

Klik hier om direct naar de website van Bang Bang Copenhagen te gaan 

Wat vind jij van Saar haar zomerjurk?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie