JAELYN IN EYE-CATCHER TOP BANG BANG CPH

Door Nienke:

De laatste tijd ben ik steeds vaker van de basic items en kleuren, ook voor de kleding van onze meisjes. Maar natuurlijk blijven opvallende items ook altijd heel leuk! En met het begin van de lente krijg ik ieder jaar weer zin in iets meer kleur. Herkenbaar?

Dit nieuwe shirtje van Bang Bang Copenhagen heeft het allebei. Mooie, heldere kleuren en, zoals alle items van Bang Bang Copenhagen, een echte eyecatcher! De roze roezels maken ‘m lekker girly en feestelijk. Ik vind het een super combinatie met het vrolijke knalgroen met grote zwarte dots.

Jaelyn was niet gelijk enthousiast bij het zien van het shirtje, maar toen ze ‘m aan had en in de spiegel keek begon ze direct te stralen en was meteen helemaal om! Dansend en lachend stond ze zichzelf te bewonderen. Zo heerlijk om naar te kijken! Hij is gelijk (van stom) gepromoveerd naar lievelings!

Hier gaat ze heel veel plezier van hebben! Hij is ook overal leuk bij. Dit shirtje maakt de outfit, als je ‘m combineert op een jeans of jeansshortje of –rokje. Maar ook leuk met een rokje of broekje met print. Zoals wij ‘m hier gecombineerd hebben met een zwart/wit gestreepte culotte van TeKoddig. Ik vind een culotte zo lekker vlot, speels en (eigen)wijs staan en Jaelyn vindt ‘t ook heerlijk zitten. Gecombineerd met haar glitter Vans er onder, die ze zelf uit koos in de winkel toen we een tijdje terug in Luik waren. Bij wat frisser weer gaan er leuke (knie)kousen en ‘n spijkerjasje bij en bij hogere temperaturen staan sandaaltjes of slippertjes er net zo leuk onder. Wat vindt jij van deze outfit van Jaelyn?

Je shopt de top hier bij Bang Bang Copenhagen

Klik hier om direct naar de webshop van Bang Bang Copenhagen te gaan.

Is deze outfit ook iets voor jouw dochter?

Bekijk ook: 10x eye-catchers van dit moment

Plaats een reactie