10X EYE-CATCHER KINDERKLEDING MUSTHAVES SHOPLOG

Yes!! Een nieuwe video met 10 kinderkleding eye-catchers die ik speciaal voor jullie heb geselecteerd! In deze shoplog video deel ik 10 opvallende kinderkleding musthaves die er voor mij helemaal uitspringen dit moment. Echte eye-catchers geshopt bij o.a. Kixx Online, Bang Bang Copenhagen, Vingino en Zara. Kinderkleding items die je lekker kunt combineren en perfect zijn voor dit voorjaar. Ik ben heel benieuwd welke van deze 10 toppers jouw favoriet is! Laat je het even weten in een reactie?

Heb jij je al gratis geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Klik hier

Volg Kindermodeblog ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en musthaves

Zin in meer budget inspiratie? Bekijk hier onze budget musthaves

Meer video’s zien? Klik hier

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie