BANG BANG CPH | OLIVIA’S NIEUWE ZOMERJURK

Door Yvon:

Flamingo’s, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Een half jaartje geleden was het nog ‘bingo’s’, maar inmiddels zijn het de roze flamingo’s. Tasjes, zonnebrillen, zwembandjes en inmiddels kleding met een flamingo print. Vraag aan Olivia wat haar lievelings dier is…

FLAMINGO!

Bang Bang Copenhagen weet ieder seizoen weer een gave, unieke en uitgesproken collectie neer te zetten. Mooie stofjes, opvallende details, stoer en sierlijk. Voor Olivia heb ik het jurkje met de flamingo weten te scoren. Wit met zwarte stipjes, een schattig pof mouwtje en een harige flamingo.

Een jurkje wat heerlijk is voor deze zomerse temperaturen, een zacht en luchtig stofje. En het jurkje is niet ‘vaal’ te krijgen. De kleding van Bang Bang Copenhagen is echt van zo’n goede kwaliteit. Je betaalt wat meer maar dan heb je ook wat. In het najaar een gebreid vest erover en je kan het gewoon door dragen. Wat vinden jullie van Olivia’s favoriete jurkje?

Je kunt hier naar de webshop van Bang Bang Copenhagen

Klik hier om direct naar de webshop van Bang Bang Copenhagen te gaan 

Wat vind jij van Oliva haar nieuwe jurk? En heb jij ook al een item van Bang Bang Copenhagen in de kast liggen?

Tags: ,

Plaats een reactie