BANG BANG CPH | LEMONADE


Wat bestaan er toch onwijs leuke kinderkleding merken! Soms wordt je spontaan verrast door nieuwe collecties en ben je meteen verkocht! Neem nou dit jurkje van Bang Bang CPH wat Olivia draagt. De kleuren combinatie, het materiaal, de ronde details, alles klopt en komt samen in één kledingstuk. En alles met een knipoog, want dat is waar Bang Bang CPH voor staat. De kleding is ontworpen vanuit de gedachte van het kind. Felle kleuren, vrolijke prints en verrassende details. En hoewel het model van dit jurkje wellicht iets volwassen oogt, zorgt de kleurencombinatie ervoor dat het toch jong en speels is. Het jurkje staat Oliva super leuk en gecombineerd met een legging en stoere gympen kan Olivia op avontuur uit! Have a lovely day!

Je kunt het jurkje shoppen bij Lemonade in Amsterdam! Deze winkel heeft geen webshop, maar ze nemen wel bestellingen aan via de mail die ze vervolgens mooi verpakken en versturen. Fijn toch?! En wist je al dat wij aanstaande zaterdag 26 maart  met de Spring Tour voor je klaar staan bij Lemonade?! Check hier snel alle details! Hopelijk tot snel!

Je kunt hier de contact informatie voor Lemonade vinden

_63A0212

_63A0247

_63A0288

_63A0321

_63A0266

Klik hier om naar de website van Lemonade te gaan

Wat vind jij van dit jurkje?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie